Meny Stäng

Jeanette Bergvall ny vd för SIPU

FCG SIPU International AB rekryterar Jeanette Bergvall med gedigen bakgrund inom utbildningsbranschen. Efter fyra år som Affärsområdeschef för Learning Management System på Xtractor Interactive AB tar hon över som vd för SIPU.

SIPU, Sveriges ledande leverantör av kompetensutveckling till offentliganställda, erbjuder kurser och konferenser till alla delar av den offentliga sektorn. Företaget har idag ca 15 medarbetare på huvudkontoret i Stockholm och levererar över 300 kurser och konferenser varje år.

Att SIPU rekryterar Jeanette Bergvall som vd är en del av en genomtänkt och långsiktig strategi. Hon har flera års erfarenhet av att framgångsrikt stötta utbildningsföretag i deras digitaliseringsresa vilket kommer att komma SIPU väl till nytta. SIPU har haft en kraftig tillväxtresa under flera år och har blivit ett av de ledande utbildningsföretagen till offentliganställda. Genom att rekrytera Jeanette tar nu SIPU höjd för fortsatt tillväxt. Hon tillträder sin tjänst den 13 juni 2019.

– Det är mycket som lockar mig med SIPU. Jag ser framemot att, tillsammans med alla kollegor och ägare, bidra som vd till att driva verksamheten vidare. Jag har alltid brunnit för lärande och är stolt över att få vidareutveckla SIPU. En organisation som varje dag bidrar till Sverige som kunskapsnation.