Meny Stäng

Webbpaket

 • Effektiv och flexibel kompetensutveckling som ger dig den nödvändiga kunskapen om regelverken och processerna som styr offentlig förvaltning. Ta del av webbutbildningarna när du vill och var du vill – och känn dig säkrare på att du vet vad som gäller!

  10 900 kr exkl. moms
 • Effektiv och flexibel kompetensutveckling som ger dig den nödvändiga kunskapen om regelverken som styr offentlig förvaltning. Ta del av webbutbildningarna när du vill och var du vill – och känn dig säkrare på att du vet vad som gäller!

  7 900 kr exkl. moms
 • Effektiv och flexibel kompetensutveckling som ger dig den nödvändiga kunskap om regelverk och processer som styr registraturen i offentlig förvaltning. Ta del av webbutbildningarna när du vill och var du vill – och få ett kvitto på din kompetens när du fått godkänt på kunskapstesterna för respektive ämne.

  6 900 kr exkl. moms
 • Effektiv och flexibel kompetensutveckling som ger dig den nödvändiga kunskapen om regelverk och processer som styr kommunal förvaltning. Ta del av webbutbildningarna när du vill och var du vill – och få ett kvitto på din kompetens när du fått godkänt på kunskapstesterna för respektive ämne.

  6 900 kr exkl. moms
 • Effektiv och flexibel kompetensutveckling som ger dig den nödvändiga kunskapen om regelverk och processer som styr offentlig förvaltning. Ta del av webbutbildningarna när du vill och var du vill – och få ett kvitto på din kompetens när du fått godkänt på kunskapstesterna för respektive ämne.

  6 900 kr exkl. moms