Meny Stäng

Dialog innan upphandling (webbinarium)

Undvik överprövningar och öka antalet anbud.

Nollställ

1 995 kr exkl. moms

Dialog inom upphandling – Undvik överprövningar och öka antalet anbud

Att effektivt utnyttja möjligheter till dialog inom upphandling ger dig som upphandlare utrymme att skapa bättre affärer för din verksamhet.

Behärskar du tidig dialog i upphandlingsprocessen skapar du bättre koll på marknaden, ökar möjligheten för innovativa lösningar och bättre kravställning – dessutom kan det bidra till att öka antalet anbud och undvika tidskrävande överprövningar.

Tid: Kl. 09.30 – 12.00

Målgrupp: Du som arbetar som upphandlare, upphandlingschef eller arbetar i annan funktion där leverantörskommunikation ingår.

Tillgängligt och hållbart
Att delta i SIPUs webbinarium spar tid och du tillgodogör dig viktig kunskap utan att behöva resa! Som deltagare är du uppkopplad till ett virituellt klassrum där du kan ställa frågor och interagera med utbildningsledare och andra deltagare, precis som om du vore på plats.

Vid bokning kommer du att få ytterligare instruktioner och inloggningsuppgifter.

Fler utbildningar om offentlig upphandling hittar du här.

  • När kan dialog bidra och vad kan man förvänta sig?
  • På vilket sätt kan mitt underlag förbättras genom dialog?
  • På vilket sätt ska jag genomföra dialogen?
  • Vilka dialogformer finns?
Display linneabrinkalv Linnéa Brinkälv är avtalscontroller och arbetar främst med avtalsuppföljning, avtalstolkning och förhandling i Uppsala kommun. Hon har nära dialog med leverantörer och arbetar förebyggande. Linnéa arbetade tidigare som ansvarig livsmedelsupphandlare och har lång erfarenhet av livsmedelsindustrin, avtalsskrivning samt avtalsuppföljning.