Meny Stäng

Digitala verktyg i undervisningsprocessen (webbinarium)

I det här webbinariet kommer utbildningsledaren att dela med sig av sina bästa tips på digitala verktyg som bidrar till ökad interaktion och deltagaraktivitet. Du får även chansen att testa flera digitala verktyg som kan användas i undervisningsprocessen.

Nollställ

1 995 kr exkl. moms

Digitala verktyg i undervisningsprocessen – så lyckas du!

I det här webbinariet kommer utbildningsledaren att dela med sig av sina bästa tips på digitala verktyg som bidrar till en ökad interaktion och deltagaraktivitet.

Här är verktygen som fungerar både i klassrummet och inom ramen för distansundervisning eller för att helt enkelt genomföra ett effektivt digitalt möte. Vad tar vi med oss från vårens stora utmaning där många snabbt fick ställa om från analoga möten till digitala? Där lärare gjorde om klassrumsundervisning till distans/fjärrundervisning? Vilka arbetssätt, upplägg och digitala verktyg kan vi fortsätta att nyttja i såväl undervisning som i yrkeslivet, för att verkligen dra nytta av det viktiga ”analoga” mötet? I webbinariet får du tips av utbildningsledaren samt även prova på flera digitala verktyg som kan användas i undervisningsprocessen.

Webbinarium

Denna utbildning sker som ett webbinarium. Läs om SIPUs pedagogiska format för distansutbildning här.

Vid bokning kommer du att få ytterligare instruktioner och inloggningsuppgifter.

Tid: 10.00-12.00

Målgrupp: Detta webbinarium passar dig som arbetar som högskolelärare, lärare i grundskolans senare år och gymnasiet. Eller dig som vill fördjupa dig i olika digitala verktyg som kan bidra till att skapa mer interaktiva och effektiva möten – såväl digitala som analoga.

Fler utbildningar inom ämnesområdet hittar du här

Fler webbinarier och webbutbildningar hittar du här

Vilka arbetssätt, upplägg och digitala verktyg kan vi fortsätta att nyttja, såväl i undervisning som i yrkeslivet, för att verkligen dra nytta av det viktiga ”analoga” mötet? Under webbinariet tipsar utbildningsledaren om - och du får även prova - flera digitala verktyg för kollaborativitet, snabba avstämningar och interaktion.

Porträtt av utbildare Patricia Diaz Patricia Diaz är i grunden gymnasielärare i engelska och spanska men arbetar just nu på KTH som pedagogisk utvecklare. Hon har skrivit tre böcker för Studentlitteratur om hur man på ett genomtänkt sätt kan använda digitala verktyg i undervisningen, varav många lämpar sig för såväl klassrums- som distansundervisning. Hon har sedan 2012 föreläst frekvent runtom i både Sverige och Finland med utgångspunkt i sina böcker.