Meny Stäng

Kommunicera effektivt med stöd av beteendeprofiler

Varaktighet: Halv dag

Den här utbildningen bygger på modellen om DISC-profiler, hur kan du möta andra människor genom att anpassa din kommunikationsstil för att bättre nå fram till den andra personen.

Nollställ

1 495 kr exkl. moms

Kommunicera effektivt med stöd av beteendeprofiler

Kommunicera effektivt med stöd av beteendeprofiler bygger på DISC-profil modellen av den välkände psykologen Carl G Jungs typologier. Modellen är, som alla modeller, en förenkling av verkligheten. Men rätt använt kan den ge ett riktigt bra stöd i bättre kommunikation och samarbete.

Vi kan inte riktigt sätta oss in exakt i hur den andra människan fungerar, men vi kan observera den andra personens beteende. Kommunikationsprofiler handlar helt enkelt om hur du kan möta andra människor genom att anpassa din kommunikationsstil för att bättre nå fram till den andra personen.

Webbutbildning på dina villkor – snabbt, smidigt och enkelt

På SIPUs webbutbildningar lär du dig i egen takt och på tider som passar dig, med möjlighet att repetera innehållet. Under webbutbildningen får du ta del av korta filmer som beskriver olika situationer och du får även göra olika övningar för att testa dina nya kunskaper. Utbildningen tar ca två timmar att genomföra och som ett resultat av godkänt sluttest får du ett diplom. Licensen är personlig och du har tillgång till utbildningen i tre månader.

Läs om SIPUs pedagogiska format för webbutbildningar här.

Målgrupp: Du som vill lära dig mer om hur andra människor fungerar och förbättra din kommunikation med andra.

Följ oss gärna på LinkedIn.

Utbildningen är framtagen tillsammans med Accept säljutveckling.
De flesta av våra befintliga utbildningar kan genomföras internt för just din organisation. Vi kan också utarbeta och skräddarsy helt nya utbildningar i samråd med dig om utbildningen inte finns i vårt ordinarie utbildningsutbud.

För organisationer som behöver utbilda en grupp av medarbetare är detta ett sätt att få ut högsta möjliga effekt av utbildningen. Som ofta dessutom ger en lägre kostnad per deltagare.

FÖRDELAR MED ANPASSAD UTBILDNING

  • Utbildningssprogrammet upprättas i samråd med utbildningsedaren och innehållet skräddarsys efter din organisations specifika behov
  • Du bestämmer själv när utbildningen ska genomföras
  • Förlägg utbildningen till egna lokaler eller i SIPUs trevliga lokaler i centrala Stockholm
  • Att genomföra utbildningen tillsammans med sina medarbetare skapar gruppkänsla och samhörighet
  • Kostnaden blir ofta lägre per deltagare än för motsvarande öppna utbildningar

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna på info@sipu.se