Meny Stäng

Kommunicera effektivt med stöd av beteendeprofiler

Varaktighet: Halv dag

Den här utbildningen bygger på modellen om DISC-profiler, hur kan du möta andra människor genom att anpassa din kommunikationsstil för att bättre nå fram till den andra personen.

Nollställ

1 495 kr exkl. moms

Kommunicera effektivt med stöd av beteendeprofiler handlar om att förstå den andra personen. Men andra personer har sin personlighet och sina erfarenheter.

Kommunicera effektivt med stöd av beteendeprofiler bygger på DISC-profil modellen av den välkände psykologen Carl G Jungs typologier. Modellen är, som alla modeller, en förenkling av verkligheten. Men rätt använt kan den ge ett riktigt bra stöd i bättre kommunikation och samarbete.

Vi kan inte riktigt sätta oss in exakt i hur den andra människan fungerar, men vi kan observera den andra personens beteende. Kommunikationsprofiler handlar helt enkelt om hur du kan möta andra människor genom att anpassa din kommunikationsstil för att bättre nå fram till den andra personen.

Utbildningen är framtagen av Accept Säljutveckling och Thomas Eriksson, författaren av boken ”Omgiven av idioter”.

Målgrupp: Du som vill lära dig mer om hur andra människor fungerar och förbättra din kommunikation med andra.

Webbutbildning på dina villkor – snabbt, smidigt och enkelt

På SIPUs webbutbildningar lär du dig i egen takt och på tider som passar dig, med möjlighet att repetera innehållet. Filmer varvas med texter och frågor så att du kan testa dina kunskaper. Utbildningen tar ca två timmar att genomföra och du får ett diplom efter godkänt sluttest. Licensen är personlig och du har tillgång till utbildningen i tre månader.

Webbutbildning

Läs om SIPUs pedagogiska format webbutbildningar hittar du här.

Uppföljning? Olika utbildningspaket? Är ni fler som vill delta?

Vi erbjuder rabatter vid beställning av flera utbildningar och gruppbokningar. Du kan också välja att djupdyka i rättsfall och lagtolkningar på våra diskussionsträffar i Stockholm, eller boka en skräddarsydd workshop med kollegorna på plats i er verksamhet.

Vid bokning kommer du att få ytterligare instruktioner och inloggningsuppgifter.

Fler webbutbildningar och webbinarier hittar du här.

Utbildningen är framtagen tillsammans med Accept säljutveckling.
De flesta av våra befintliga utbildningar kan genomföras internt för just din organisation. Vi kan också utarbeta och skräddarsy helt nya utbildningar i samråd med dig om utbildningen inte finns i vårt ordinarie utbildningsutbud.

För organisationer som behöver utbilda en grupp av medarbetare är detta ett sätt att få ut högsta möjliga effekt av utbildningen. Som ofta dessutom ger en lägre kostnad per deltagare.

FÖRDELAR MED ANPASSAD UTBILDNING

  • Utbildningssprogrammet upprättas i samråd med utbildningsedaren och innehållet skräddarsys efter din organisations specifika behov
  • Du bestämmer själv när utbildningen ska genomföras
  • Förlägg utbildningen till egna lokaler eller i SIPUs trevliga lokaler i centrala Stockholm
  • Att genomföra utbildningen tillsammans med sina medarbetare skapar gruppkänsla och samhörighet
  • Kostnaden blir ofta lägre per deltagare än för motsvarande öppna utbildningar

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna på info@sipu.se