Meny Stäng

Kommunicera effektivt med stöd av beteendeprofiler (webbutbildning)

Den här utbildningen i kommunikationsprofiler bygger på modellen om DISC-profiler av den välkände psykologen Carl G Jungs typologier. Kommunikationsprofiler handlar helt enkelt om hur du kan möta andra människor genom att anpassa din kommunikationsstil för att bättre nå fram till den andra personen.

Nollställ

1 495 kr exkl. moms

Kommunicera effektivt med stöd av beteendeprofiler handlar om att förstå den andra personen. Men andra personen har sin personlighet och sina erfarenheter.

Vi kan inte riktigt sätta oss in exakt i hur den andra människan fungerar, men vi kan observera den andra personens beteende. Kommunikationsprofiler handlar helt enkelt om hur du kan möta andra människor genom att anpassa din kommunikationsstil för att bättre nå fram till den andra personen.

Kommunicera effektivt med stöd av beteendeprofiler bygger på  DISC-profil modellen av den välkände psykologen Carl G Jungs typologier. Modellen är, som alla modeller, en förenkling av verkligheten. Men rätt använt kan den ge ett riktigt bra stöd i bättre kommunikation och samarbete.

Utbildningen är framtagen av Accept Säljutveckling och Thomas Eriksson, författaren av boken ”Omgiven av idioter”.

Målgrupp: Du som vill lära dig mer om hur andra människor fungerar och förbättra din kommunikation med andra.

Webbutbildning på dina villkor – snabbt, smidigt och enkelt

På SIPUs webbutbildningar lär du dig i egen takt och på tider som passar dig, med möjlighet att repetera innehållet. Filmer varvas med texter och frågor så att du kan testa dina kunskaper. Utbildningen tar ca två timmar att genomföra och du får ett diplom efter godkänt sluttest. Licensen är personlig och du har tillgång till utbildningen i tre månader.

Uppföljning? Olika utbildningspaket? Är ni fler som vill delta?

Vi erbjuder rabatter vid beställning av flera utbildningar och gruppbokningar. Du kan också välja att djupdyka i rättsfall och lagtolkningar på våra diskussionsträffar i Stockholm, eller boka en skräddarsydd workshop med kollegorna på plats i er verksamhet.

Kontakta info@sipu.se så berättar vi mer och hittar ett passande upplägg!

Vid bokning kommer du att få ytterligare instruktioner och inloggningsuppgifter.

Fler webbutbildningar och webbinarier hittar du här.

Utbildningen är framtagen tillsammans med Accept säljutveckling.