Meny Stäng

Kommunikation på hjärnans villkor i offentlig sektor (webbinarium)

Lär dig mer om hur den mänskliga hjärnan fungerar – och få rätt verktyg till att motivera människor med hjälp av kommunikation

Nollställ

1 995 kr exkl. moms

Kommunikation på hjärnans villkor lär dig mer om hur den mänskliga hjärnan fungerar, och att få rätt verktyg till att motivera människor.

Med kommunikation på hjärnans villkor kan du använda dig av den mänskliga hjärnans funktion för att minska oro, motivera, och bättre lyckas med förändringar och därför få ett bättre resultat i din kommunikation. Men för att tränga igenom informationsbruset med en effektiv kommunikation  behöver du få människor att förstå och vilja vara med? Därför vill vi se verkliga resultat i dina förändringsarbeten?

”Skillnaden mellan fakta och känsla är att fakta leder till slutsatser, känsla leder till handling” säger neurologen Donald Calne. Lär dig hur du kan dra nytta av det i din kommunikation på hjärnans villkor. Resultatet kan bli häpnadsväckande.

Tid: kl. 14.00 – 16.00.

Kontakta oss på info@sipu.se

Tillgängligt och hållbart
Att delta i SIPUs webbinarium spar tid och du tillgodogör dig viktig kunskap utan att behöva resa! Som deltagare är du uppkopplad till ett virituellt klassrum där du kan ställa frågor och interagera med utbildningsledare och andra deltagare, precis som om du vore på plats.

Vid bokning kommer du att få ytterligare instruktioner och inloggningsuppgifter.

Fler webbinarier och webbutbildningar från SIPU hittar du här.

Fler utbildningar inom ledarskap och kommunikation finner du här

Ur programmet:
  • Anpassa din kommunikation till hur hjärnan fungerar, för att minska stress och öka potentialen hos medarbetarna
  • Lär dig med SCARF-modellen, baserad på modern hjärnforskning
  • Bekanta dig med språkets kraft , hur kan rätt ord göra skillnad för att kunna motivera och engagera människor med olika drivkrafter
  • Skapa dig en tryggare organisation och lyckas med ditt förändringsarbete
Andris Zvejnieks Andris Zvejnieks är delägare och senior partner i Stratvise. Han har lång och gedigen erfarenhet av att arbeta strategiskt med kommunikation och ledarstöd i organisationer, offentlig sektor och företag. Andris har själv varit medlem av ledningsgruppen i välkända företag; LFV Arlanda, IBM i Sverige, SAS Sverige och Systembolaget.