Meny Stäng

Kommunikativt ledarskap i offentlig sektor

Lyckas med din kommunikation – och lyckas som ledare. Den här utbildningen i kommunikativt ledarskap är specifikt framtagen för dig som jobbar i offentlig sektor. Du får konkreta tips på hur du blir en kommunikativ och transparent ledare, skapar delaktighet och engagemang hos dina medarbetare, samt hur du uttrycker dig tydligt i din kommunikation.

Nollställ

10 900 kr exkl. moms

Kommunikativt ledarskap i offentlig sektor, ökar engagemanget hos dina medarbetare

Vilka egenskaper är viktiga hos en kommunikativ ledare? Hur tar du fram det bästa i dina medarbetare och tar tillvara på deras styrkor? Vilka kommunikationskanaler bör prioriteras?

Kommunikativt ledarskap i offentlig sektor är specifikt framtagen för dig som jobbar i offentlig sektor. Du får konkreta tips på hur du blir en kommunikativ och transparent ledare, skapar delaktighet och engagemang hos dina medarbetare, samt hur du uttrycker dig tydligt i din kommunikation. Du får också kunskap om hur du lockar fram det bästa i dina medarbetare för att förbättra organisationen.

Tre skäl att delta i utbildningen:

  • Skapa delaktighet och engagemang hos medarbetare
  • Lär dig att vara tydlig i kommunikationen och nå fram
  • Ta del av tips och råd kring hur du bäst ger feedback

Fler utbildningar inom ledarskap finner du här  

Målgrupp: Chefer och ledare i offentlig sektor och andra som arbetar med att stötta ledarnas kommunikation, t.ex. kommunikatörer.

Våran Linkedin hittar du här

De flesta av våra befintliga utbildningar kan genomföras internt för just din organisation. Vi kan också utarbeta och skräddarsy helt nya utbildningar i samråd med dig om utbildningen inte finns i vårt ordinarie utbildningsutbud.

För organisationer som behöver utbilda en grupp av medarbetare är detta ett sätt att få ut högsta möjliga effekt av utbildningen. Som ofta dessutom ger en lägre kostnad per deltagare.

FÖRDELAR MED ANPASSAD UTBILDNING

  • Utbildningssprogrammet upprättas i samråd med utbildningsedaren och innehållet skräddarsys efter din organisations specifika behov
  • Du bestämmer själv när utbildningen ska genomföras
  • Förlägg utbildningen till egna lokaler eller i SIPUs trevliga lokaler i centrala Stockholm
  • Att genomföra utbildningen tillsammans med sina medarbetare skapar gruppkänsla och samhörighet
  • Kostnaden blir ofta lägre per deltagare än för motsvarande öppna utbildningar

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna på info@sipu.se