Meny Stäng

Led effektivt med situationsanpassat ledarskap

Varaktighet: Halv dag

Med rätt verktyg ökar du din förståelse och din förmåga att leda på ett utvecklande sätt.

Nollställ

1 995 kr exkl. moms

Med rätt ledarstil kan en person så småningom bli självständig och resultatinriktad, det vill säga visa en hög grad av kompetens och engagemang för ett visst mål eller en viss uppgift.

Tillsammans med Accept säljutveckling kan vi nu presentera webbutbildning i Situationsanpassat ledarskap. Led effektivt i situationsanpassat ledarskap går ut på att olika ledarstilar är bättre i olika situationer. Som ledare måste vara flexibla nog behöver du anpassa sin ledarstil till de olika situationer som organisationen befinner sig i. Du lär dig att förstå både dig själv och andra bättre relaterat till din arbetsuppgift.

Ledarskapsteorin bygger på förhållandet mellan individens kompetens och engagemang i kombination med instruerande eller stödjande ledarstil. Med rätt ledarstil kan en person så småningom bli självständig och resultatinriktad, det vill säga visa en hög grad av kompetens och engagemang för ett visst mål eller en viss uppgift. Den här utbildningen ger dig verktygen till att leda situationsanpassat i en föränderlig värld.

Led effektivt med situationsanpassat ledarskap, på dina villkor, snabbt, smidigt och enkelt

Webbutbildning på dina villkor – snabbt, smidigt och enkelt

SIPUs webbutbildningar lär du dig i egen takt och på tider som passar dig, med möjlighet att repetera innehållet. Filmer varvas med texter och frågor så att du kan testa dina kunskaper. Kursen tar ca 2 timmar att genomföra och du får ett diplom efter godkänt sluttest. När du bokar dig får du en länk inom 48 timmar (vardagar). Licensen är personlig och du har tillgång till kursen i 3 månader.

Webbutbildning

Läs om SIPUs pedagogiska format webbutbildningar hittar du här.

Anledning till att gå utbildningen

Ledarskapsteorin bygger på förhållandet mellan individens kompetens och engagemang i kombination med instruerande eller stödjande ledarstil.

Målgrupp: Ledare

Fler utbildningar inom ledarskap, kommunikation och HR hittar du här

 

Utbildningen är framtagen tillsammans med Accept säljutveckling.
De flesta av våra befintliga utbildningar kan genomföras internt för just din organisation. Vi kan också utarbeta och skräddarsy helt nya utbildningar i samråd med dig om utbildningen inte finns i vårt ordinarie utbildningsutbud.

För organisationer som behöver utbilda en grupp av medarbetare är detta ett sätt att få ut högsta möjliga effekt av utbildningen. Som ofta dessutom ger en lägre kostnad per deltagare.

FÖRDELAR MED ANPASSAD UTBILDNING

  • Utbildningssprogrammet upprättas i samråd med utbildningsedaren och innehållet skräddarsys efter din organisations specifika behov
  • Du bestämmer själv när utbildningen ska genomföras
  • Förlägg utbildningen till egna lokaler eller i SIPUs trevliga lokaler i centrala Stockholm
  • Att genomföra utbildningen tillsammans med sina medarbetare skapar gruppkänsla och samhörighet
  • Kostnaden blir ofta lägre per deltagare än för motsvarande öppna utbildningar

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna på info@sipu.se