Meny Stäng

Tyvärr finns det inte några nya utbildningsdatum just nu. Du kan alltid beställa våra utbildningar som skräddarsydda.

Offentlig upphandling – repetitionsdag

Ta chansen till repetition av de viktigaste kunskaperna du behöver inom offentlig upphandling och känn dig säkrare inför eventuell tentamen för att bli diplomerad upphandlare.

Tre skäl till repetition inom offentlig upphandling:

 • Du får chansen till repetition av de viktigaste momenten inom offentlig upphandling så som tröskelvärden, kravställning och utvärdering
 • Du får möjlighet att påminna dig om de viktigaste delarna från utbildningarna “Offentlig upphandling – grund” respektive “Offentlig upphandling – fördjupning”
 • Ställ dina frågor till vår kunniga utbildningsledare – med målet att känna dig trygg i dina kunskaper och därmed vara väl förberedd inför tentamen

Repetition inom offentlig upphandling

Var det en längre tid sedan du gick SIPUs utbildningar och vill fräscha upp dina kunskaper? Eller är det snart dags att skriva tentamen för att bli diplomerad upphandlare genom SIPU? Ta chansen till repetition av dina kunskaper inom offentlig upphandling. 

Som upphandlare är det viktigt att du håller dig uppdaterad om bestämmelser inom LOU. Denna dag ger dig god repetition av de viktigaste bestämmelserna inom LOU och även chansen att repetera de viktigaste momenten inom offentlig upphandling. Målet är att genom att repetera dina kunskaper, och minst lika viktigt att även ta chansen att ställa dina frågor till utbildningsledarna inom upphandling, kan du känna dig ännu säkrare på dina kunskaper och även känna dig väl förberedd inför eventuellt tentamenstillfälle. 

Förbered dig inför tentamen för att bli diplomerad upphandlare

Har du deltagit på de tre obligatoriska utbildningarna och har även som mål att skriva tentamen för att bli diplomerad upphandlare? Då är detta en bra uppsamlingsdag för repetition av de viktigaste delarna inom offentlig upphandling. Om du valt och är behörig att skriva tentamen för att bli diplomerad upphandlare är målet med denna dag att du ska känna dig än mer förberedd och även öka dina chanser att bli godkänd på tentamen.

Utbildning för dig som är: 

upphandlare, inköpare och eller i en annan roll behöver möjlighet till repetition av dina kunskaper inom offentlig upphandling.

För att få genomföra utbildningen finns inga formella förkunskapskrav men utbildningen är anpassad för dig som gått våra utbildningar offentlig upphandling grund respektive fördjupning och som vill repetera dina kunskaper.

Som ett resultat av repetitionsdagen är vår förhoppning att du ska känna dig ännu säkrare i din yrkesprofession inom offentlig upphandling.

Tid:

Kl. 09:00-15:00

Diplomerad upphandlare

För att bli diplomerad upphandlare skriver du en digital tentamen under 3h på ett utsatt datum – efter att ha genomgått SIPUs utbildningar nedan. Det finns två tentamenstillfällen per år.

 • Offentlig upphandling – grund (3 dgr) – mer info här
 • Offentlig upphandling – fördjupning (3 dgr) – mer info här
 • Valfri fördjupningsutbildning inom SIPUs område offentlig upphandling (1-2 dgr) – mer info här.
  (Repetitionsdagen är inte en fördjupningsutbildning.)

Här kan du läsa mer om möjligheten att bli diplomerad upphandlare genom SIPU. 

Denna dag ger dig möjligheten till repetition av dina kunskaper från Offentlig upphandling – grund samt – fördjupning. Dagen ersätter inte en tredje fördjupande utbildning. 

Fler utbildningar inom offentlig upphandling hittar du här.

Följ oss gärna på LinkedIn.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Offentlig upphandling – repetitionsdag”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Repetition av de viktigaste kunskaperna inom offentlig upphandling

 • LOU - en överblick
 • Tröskelvärden, direktupphandlingsgräns och beräkning av upphandlingens värde
 • Förstudiefasen och anskaffningsprocessen
 • Upphandlingsförfaranden
 • Kravställning
 • Utvärdering
 • Avtal i offentlig upphandling
Tobias TegnerTobias Tegnér har mångårig erfarenhet av arbete inom inköp och upphandling. Tobias har en jur. kand. från Stockholms universitet med inriktning mot offentlig upphandling och fastighetsrätt. Tobias erfarenhet omfattar bland annat att leda och genomföra upphandlingar inom flera olika områden, att tillhandahålla strategisk rådgivning och att utveckla inköpsorganisationer. Han har också omfattande erfarenhet inom utbildningsområdet där han genomför olika kurser med koppling till offentlig upphandling. Vidare leder och genomför Tobias utredningsuppdrag avseende exempelvis innovation, strategiskt upphandlingsarbete och rättsliga frågeställningar.

Digitalt klassrum – med känslan av att du är på plats

Denna repetitionsdag för upphandlare sker i digitalt klassrum. Utbildningsledare Tobias Tegnér går igenom, påminner om, de viktigaste delarna från utbildningarna Offentlig upphandling - grund respektive fördjupning. Du som deltagare får möjlighet att bekräfta dina kunskaper och deltar aktivt genom att ställa dina frågor till utbildningsledaren. Vid bokning kommer du att få ytterligare instruktioner och inloggningsuppgifter.
De flesta av våra befintliga utbildningar kan genomföras internt för just din organisation. Vi kan också utarbeta och skräddarsy helt nya utbildningar i samråd med dig om utbildningen inte finns i vårt ordinarie utbildningsutbud.

För organisationer som behöver utbilda en grupp av medarbetare är detta ett sätt att få ut högsta möjliga effekt av utbildningen. Som ofta dessutom ger en lägre kostnad per deltagare.

FÖRDELAR MED ANPASSAD UTBILDNING

 • Utbildningssprogrammet upprättas i samråd med utbildningsledaren och innehållet skräddarsys efter din organisations specifika behov
 • Du bestämmer själv när utbildningen ska genomföras
 • Förlägg utbildningen till egna lokaler, digitalt eller i SIPUs trevliga lokaler i centrala Stockholm
 • Att genomföra utbildningen tillsammans med sina medarbetare skapar gruppkänsla och samhörighet
 • Kostnaden blir ofta lägre per deltagare än för motsvarande öppna utbildningar

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna på [email protected]

MISSA INTE VÅR NYA E-KURS "HÅLLBAR ARBETSMILJÖ -FÖR CHEFER OCH SKYDDSOMBUD"

JUST NU 10% RABATT PÅ ALLA VÅRA E-KURSPAKET MED KODEN JULKLAPP10

Dagar
Timmar
Minuter