Meny Stäng

Personlig effektivitet (blandade lärmiljöer)

Under den här utbildningen i personlig effektivitet lär du dig hur du kan sluta skjuta upp saker, ta bättre beslut, planera, strukturera och arbeta mer effektivt tillsammans med andra – för att skapa mer tid och utrymme till annat.

Nollställ

3 900 kr exkl. moms

Personlig effektivitet – arbeta effektivare och skapa mer utrymme till annat

Under vår utbildning i personlig effektivitet guidar vår effektivitetsexpert dig, vilket inte handlar om att du ska få mer gjort utan att jobba mer och på det sättet frigöra tid. Du får bland annat lära dig hur du kan sluta skjuta upp saker och ta bättre beslut, planera och strukturera ditt arbete, för att skapa mer tid och utrymme till annat. Du får även ta del av verktyg för att arbeta mer effektivt tillsammans med andra. Dessutom får du insikt i hur din kropp fungerar vid stress samt hur du ska prioritera när uppgifter känns brådskande.

Blandade lärmiljöer – för bästa effekt av din satsning på kompetensutveckling

Denna utbildning sker i digitalt klassrum, som en del av upplägget i blandade lärmiljöer, tillsammans med en förstudie och en webbutbildning. Läs om SIPUs pedagogiska format för distansutbildning här.
Vid bokning kommer du att få ytterligare instruktioner och inloggningsuppgifter.

Tid för det digitala klassrumstillfället: kl. 09.30 – 14.00

5 skäl att delta på denna utbildning:

 • Skapa en mer strukturerad och energifylld vardag
 • Lär dig hur du gör en tidsanalys
 • Ta tag i dina ”surdegspaddor”
 • Få loss viktig tid och undvik stress genom att planera smart
 • Ta del av strategier som ger dig kontroll över din tid, flyt i arbetet och förutsättningar att ta rätt beslut under press

Fler utbildningar inom ledarskap, kommunikation och HR hittar du här.

Steg 1: Förstudie

Förstudien består av ett formulär för att väcka medvetenhet om din nuvarande situation. Den bidrar till att utbildningsledaren känner till vad du som deltagare står inför och kan anpassa innehållet i utbildningen.

Steg 2: Digital klassrumsutbildning

 • Få verktyg för en mer strukturerad och energifylld vardag
 • Lär dig göra en tidsanalys
 • Ta tag i dina "surdegspaddor"
 • Få loss viktig tid och undvik stress genom att planera smart
 • Få med dig strategier, knep och genvägar som ger kontroll över din tid, flyt i arbetet och bästa möjliga förutsättningar att ta rätt beslut under press
 • Den slutgiltiga segern över din mejl-inbox

Steg 3: Webbutbildning – Personligt ledarskap och effektivitet

Personligt ledarskap och effektivitet är en webbutbildning som hjälper dig att söka reda på den tid och energi som finns gömd i din vardag. Vi vill utmana dig till att ge dig in i den snåriga resan expedition tid, djupt in i en vardagsdjungel för att hitta de tids- och energitjuvar som döljer sig på jobbet och på fritiden. Filmer varvas med frågor som du själv får ta ställning till och ger dig konkreta verktyg som du kan börja arbeta med i din egen vardag redan idag.

Vad du lär dig:

 • Hitta de tids- och energitjuvar som döljer sig på ditt jobb och i din fritid
 • Hur du kan sluta skjuta upp saker, ta bättre beslut, planera, strukturera och arbeta mer effektivt tillsammans med andra
 • Du får insikt i hur din hjärna och kropp fungerar vid stress och får lära dig hur du ska prioritera brådskande uppgifter
Jan Winstedt är senior effektivitetskonsult på Petra Brask & Partners. Han har stor erfarenhet av IT-projekt och digital lagring. Han är en licensierad coach som alltid ser möjligheter och skapar effektiva samarbeten. Med sin förmåga att vara lyhörd och snabbt uppfatta individuella behov vinner Janne sina deltagares uppskattning.