Meny Stäng

Personligt ledarskap och effektivitet (webbutbildning)

Effektivitetsexperten Petra Brask guidar dig i Personlig effektivitet. Utbildningen hjälper dig att söka reda på den tid och energi som finns gömd i din vardag. Hur kan du sluta skjuta upp saker, ta bättre beslut, planera, strukturera och arbeta mer effektivt tillsammans med andra för att skapa mer tid och utrymme till annat?

 

Nollställ

1 900 kr exkl. moms

Pesonligt ledarskap och effektivitet (webbutbildning) hjälper dig att hitta den tid och energi som finns gömd i din vardag. Därför ser vi över din vardag för att hitta de tids- och energitjuvar som är resultatet av din tidsbrist.

Personligt ledarskap och effektivitet (webbutbildning)Petra Brask guidar dig i personlig ledarskap och effektivitet, vilket inte handlar om att du ska jobba mer utan om hur du kan göra saker bättre, smartare och snabbare. Men hur kan du sluta skjuta upp saker, ta bättre beslut, planera, strukturera och arbeta mer effektivt? Resultate vi vill nå är att tillsammans med andra skapa mer tid och utrymme till annat,

Personligt ledarskap och effektivitet (webbutbildning) hjälper dig att få insikt i hur din hjärna och kropp fungerar vid stress och lära dig hur du ska prioritera när uppgifter känns brådskande. Filmer varvas med frågor som du själv får ta ställning till och ger dig konkreta verktyg som du kan börja arbeta med i din egen vardag redan idag.

Målgrupp: Du som vill ta del av verktyg för att effektivisera arbetsvardagen.

Fler utbildningar inom ledarskap och kommunikation finner du här

Utbildning på dina villkor – snabbt, smidigt och enkelt

På SIPUs webbutbildningar lär du dig i egen takt och på tider som passar dig, med möjlighet att repetera innehållet. Filmer varvas med texter och frågor så att du kan testa dina kunskaper. Kursen tar ca 2 timmar att genomföra och du får ett diplom efter godkänt sluttest. När du bokar dig får du en länk inom 48 timmar (vardagar). Licensen är personlig och du har tillgång till kursen i 3 månader.

 

Personligt ledarskap och effektivitet (webbutbildning)

  • Hitta de tids- och energitjuvar som döljer sig på ditt jobb och i din fritid.
  • Hur du kan sluta skjuta upp saker, ta bättre beslut, planera, strukturera och arbeta mer effektivt tillsammans med andra?
  • Du får insikt i hur din hjärna och kropp fungerar vid stress och får lära dig hur du ska prioritera brådskande uppgifter.
  • Kom igång redan idag och frigör tid och energi.
Display 89775913 til6q
Petra Brask är VD och grundare av PB & Partners. Hon är utbildare och föreläsare inom ämnet effektivitet, författare och personal planner. Sedan 1995 har hon coachat och utvecklat människor i effektivitet och hjälpt till att tillföra kvalitet i hennes deltagares liv och arbeten.