Meny Stäng

Personligt ledarskap och effektivitet

Varaktighet: Halv dag

Utbildningen ger dig verktygen till att ta bättre beslut och att planera, strukturera och arbeta mer effektivt. Målet är att tillsammans med andra skapa mer tid och utrymme till annat.

 

Nollställ

1 900 kr exkl. moms

Utbildningen hjälper dig att hitta den tid och energi som finns gömd i din vardag. Därför fokuserar vi över din vardag för att hitta de tids- och energitjuvar som är resultatet av din tidsbrist.

Utbildningen i personligt ledarskap och effektivitet guidar dig i hur du kan göra saker bättre, smartare och snabbare. Hur ska du sluta skjuta upp saker, ta bättre beslut, planera, strukturera och arbeta mer effektivt? Målet är att tillsammans med andra skapa mer tid och utrymme till annat.

Personligt ledarskap och effektivitet hjälper dig att få insikt i hur din hjärna och kropp fungerar vid stress och lär dig hur du ska prioritera dina arbetsuppgifter på rätt sätt.

Utbildningen ger dig konkreta verktyg så att du kan börja effiktivisera din egen vardag.

Målgrupp: Du som vill ta del av verktyg för att effektivisera arbetsvardagen.

På SIPUs webbutbildningar lär du dig i egen takt och på tider som passar dig, med möjlighet att repetera innehållet. Filmer varvas med texter och frågor så att du kan testa dina kunskaper. Kursen tar ca 2 timmar att genomföra och du får ett diplom efter godkänt slutest. När du bokar dig får du en länk inom 48 timmar (vardagar). Licensen är personlig och du har tillgång till kursen i 3 månader.

Webbutbildning

Läs om SIPUs pedagogiska format webbutbildningar hittar du här.

Fler utbildningar inom ledarskap och kommunikation finner du här

Personligt ledarskap och effektivitet (webbutbildning)

  • Hitta de tids- och energitjuvar som döljer sig på ditt jobb och i din fritid.
  • Hur du kan sluta skjuta upp saker, ta bättre beslut, planera, strukturera och arbeta mer effektivt tillsammans med andra?
  • Du får insikt i hur din hjärna och kropp fungerar vid stress och hur du ska prioritera  ditt arbete.
  • Frigör din tid och energi.
Display 89775913 til6q
Petra Brask är VD och grundare av PB & Partners. Hon är utbildare och föreläsare inom ämnet effektivitet, författare och personal planner. Sedan 1995 har hon coachat och utvecklat människor i effektivitet och hjälpt till att tillföra kvalitet i hennes deltagares liv och arbeten.
 
De flesta av våra befintliga utbildningar kan genomföras internt för just din organisation. Vi kan också utarbeta och skräddarsy helt nya utbildningar i samråd med dig om utbildningen inte finns i vårt ordinarie utbildningsutbud.

För organisationer som behöver utbilda en grupp av medarbetare är detta ett sätt att få ut högsta möjliga effekt av utbildningen. Som ofta dessutom ger en lägre kostnad per deltagare.

FÖRDELAR MED ANPASSAD UTBILDNING

  • Utbildningssprogrammet upprättas i samråd med utbildningsedaren och innehållet skräddarsys efter din organisations specifika behov
  • Du bestämmer själv när utbildningen ska genomföras
  • Förlägg utbildningen till egna lokaler eller i SIPUs trevliga lokaler i centrala Stockholm
  • Att genomföra utbildningen tillsammans med sina medarbetare skapar gruppkänsla och samhörighet
  • Kostnaden blir ofta lägre per deltagare än för motsvarande öppna utbildningar

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna på info@sipu.se