Meny Stäng

Våga presentera dina idéer (webbinarium)

Lär dig hur du kan våga presentera dina idéer på ett bra sätt och få gehör samt bli en central resurs genom att bidra med förbättringar.

Nollställ

1 495 kr exkl. moms

Våga presentera dina idéer – och få gehör

Under detta webbinarim får du kunskap om hur du kan våga presentera dina idéer på ett bra sätt och därmed få gehör. Du får också ta del av hur kan du bli en central resurs genom att bidra med förbättringar och förslag.

Webbinarium – tillgängligt och hållbart

Denna utbildning sker som ett webbinarium. Läs om SIPUs pedagogiska format här.
Vid bokning kommer du att få ytterligare instruktioner och inloggningsuppgifter.

Tid: kl. 12.30 – 14.00

Paketpris: Vi har fler webbinarier för dig den 1 juni! Du kan dessutom boka alla fyra webbinarierna till ett paketpris. Läs mer här.

Målgrupp: Sekreterare, administratörer, assistenter och även andra som vill få konkreta tips för att våga presentera sina idéer.

Fler webbinarier och webbutbildningar hittar du här.

Ur programmet:

  • Hur kan du bli en central resurs genom att bidra med förbättringar och förslag?
  • Så kan du presentera dina idéer på ett bra sätt – och få gehör
  • Övning och diskussion
Frida Lundh är senior strategisk rådgivare och författare med över femton års erfarenhet av digital transformation och förändringsledning på ledande positioner inom internationella mediekoncerner. Frida är en  flitigt anlitad rådgivare för såväl anställda som chefer som vill förstärka sina retoriska och kommunikativa färdigheter för att lyckas med sina förändringsarbeten.

Paketpris – delta på fyra webbinarier den 1 juni och få rabatt

Lägg alla webbinarier i varukorgen och ange rabattkod sekpak2020, så bokar du webbinarierna till ett paketpris på 5900 kr. Rabatten gäller enbart dessa fyra webbinarier och kan inte kombineras med andra erbjudanden.