Meny Stäng

2021 – Vilket år!

När vi klev in i 2021

hade de flesta av oss börjat vänja oss vid den digitala omställning som Covid-19 accelererat. Vi märkte framförallt av en häftig kompetensresa ni utbildningsdeltagare gjort, inte bara inom era specifika expertområden utan även inom IT.

Och nu när vi närmar oss slutet av 2021 har vi tagit ytterligare ett steg framåt. Nu är det inte längre så ofta som vi tillsammans testkör uppkopplingen med er kunder före det är dags för er att sätta er vid skolbänken, utan nu är ni oftast trygga med att köra själva. Vi finns så klart här för att hjälpa er oavsett vilka förutsättningar ni har.

Under året har vi på SIPU även tagit digitaliseringen ett steg vidare. Vi har börjat omvandla alla våra utbildningar till ett nytt och mer pedagogiskt format för den enskilde utbildningsdeltagaren nämligen ”Blended Learning”.

Vad är Blended learning?

Blended Learning är ett pedagogiskt upplägg som bygger på att det finns olika sätt att lära sig kunskap. Klassrummet är det traditionella sättet inom vår bransch. Men genom att lägga på läraktiviteter som film, texter, quiz, reflektionsövningar med flera, både före och efter våra klassrumstillfällen, skapar vi än bättre förutsättningar för er att lära er ännu mer.

Olika typer av läraktiviteter som både repeterar, fördjupar och testar av er kunskap, gör att ni får en bättre och långvarig kompetensutveckling från SIPUs utbildningar.

Sedan vi började med Blended Learning har vi ökat vår kundnöjdhet markant och då bör tilläggas att nivån från start var mycket hög. Detta innebär inte att vi lutar oss tillbaka utan snarare ger oss råg i ryggen att fortsätta att ge er kunder det där lilla extra. Att ni kunder ger oss återkoppling när ni gått våra utbildningar hjälper oss att hela tiden förbättra oss.

Och vi finns alltid här för era frågor, oavsett om det är via telefon, epost eller via vår chat vår hemsida   https://sipu.se.

Och som kröning på året flyttar vi också till ny adress. Den 20 december flyttar vi in i nytt kontor och ny konferensanläggning på Fleminggatan 18. Vi valde konferensanläggning för att den ska hålla en riktigt hög kvalitet, oavsett om vi sänder från studio och möts i det digitala klassrummet eller att vi ses i det fysiska klassrummet.

Det är så härligt att ni följt med oss på årets resa, mycket har hänt, förbättrats och lärts. Nu återstår bara att önska er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År.

Hälsningar vännerna på SIPU