Meny Stäng
tentamen registrator

3 900 kr exkl. moms

Platser kvar

Är ni fler än 10?

Tentamen – diplomerad registrator

Få ett kvitto på din kompetens, vässa ditt CV och känn dig säkrare och tryggare i din registratorsroll. Du skriver en digital tentamen under 4 h på ett utsatt datum – efter att ha genomgått SIPUs diplomeringsprogram.

Tre anledningar att bli SIPU diplomerad registrator:

 • Få ett kvitto på din kompetens om diarieföring, dokumenthantering samt offentlighet och sekretessbestämmelser – grundbultar i registratorsyrket
 • Känn dig säkrare och tryggare i din yrkesroll
 • Vässa ditt CV

Få ett kvitto på din kompetens

Allt fler registratorer väljer att vidareutbilda sig, och många väljer att bli diplomerad registrator genom SIPU. Som diplomerad registrator har du fått ett ”kvitto” på din kompetens och kan känna dig tryggare och säkrare i din yrkesroll. Du får även din professionella kunskap dokumenterad för nuvarande och kommande arbetsgivare. Det finns två tentamenstillfällen per år.

Diplomeringensprogrammets innehåll:

Du skriver en digital tentamen under 4 h på ett utsatt datum – efter att ha genomgått nedan SIPU utbildningar. 

Målgrupp

Registratorer eller blivande registratorer som är intresserade av att få ett kvitto på sin kompetens genom att diplomera sig.

Tentamenstillfället:

kl. 13:00-17:00

Tentamen sker digitalt i SIPUs lärsystem. Den innehåller såväl flervalsfrågor som fritextfrågor och du har 4 h på dig att slutföra tentamen. När tentamen är rättad får du besked om resultat samt återkoppling på dina svar.

Ordning på utbildningarna

Diarieföring – grund och Diarieföring – fördjupning måste du gå i den ordning som namnen säger medan Offentlighet & sekretess för registratorer kan du gå när som helst dock före du skriver tentamen. Utbildningarna ska ha genomförts inom de senaste tre åren.

Alternativ till ovan spår

Är det mer än tre år sedan du gick utbildningarna – eller har lång erfarenhet av registratorsarbete från olika verksamheter och kan grunderna – kan du fräscha upp dina kunskaper på Diarieföring för erfarna registratorer.  Den här utbildningen ger dig också behörighet att avlägga tentamen.

Vill du repetera dina kunskaper inför tentamen?

För dig har vi skapat en repetitionsdag. Känn dig ännu säkrare på dina kunskaper inom diarieföring och OSL och kom väl förberedd till tentamen för att bli diplomerad registrator.

Följ oss gärna på LinkedIn.

 

Köp vårt förmånliga diplomeringspaket

Diplomerad

Registrator
29.900 kr Ordinarie pris: 42.295kr
 • E-kurs: Diarieföring- introduktion
 • Diarieföring- grund
 • Diarieföring -fördjupning
 • Offentlighet och sekretess
 • Tentamen
 • Diplom

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Tentamen – diplomerad registrator”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sophia Ulfstedt är diplomerad registrator samt informationscontroller med lång erfarenhet att arbeta med informationshantering både inom kommunala och statliga sektorn. Hennes yrkeserfarenhet sträcker sig över olika roller så som registrator, systemadministratör samt nämndsekreterare och idag som förvaltningsledare i ett globalt techbolag där IT-lösningar och kommunikation är i fokus. Sophia är en mycket uppskattad föreläsare och koordinerar flera av SIPU:s utbildningar inom registratur och ärendehantering.

 

 

Anette SchierbeckAnette Schierbeck är jurist och har lång erfarenhet från offentlig förvaltning. Hon arbetar som enhetschef vid Kammarkollegiet, har tidigare varit enhetschef vid Statens institutionsstyrelse och Rikspolisstyrelsen, arbetat på domstol och inom kriminalvården. Anette har även varit förordnad som statens representant i ett flertal olika styrelser. Anette är en mycket uppskattad utbildare i t.ex. förvaltningsrätt, socialrätt, offentlighet och sekretess och får ständigt högsta betyg från deltagarna på SIPU:s utbildningar.

De flesta av våra befintliga utbildningar kan genomföras internt för just din organisation. Vi kan också utarbeta och skräddarsy helt nya utbildningar i samråd med dig om utbildningen inte finns i vårt ordinarie utbildningsutbud.

För organisationer som behöver utbilda en grupp av medarbetare är detta ett sätt att få ut högsta möjliga effekt av utbildningen. Som ofta dessutom ger en lägre kostnad per deltagare.

FÖRDELAR MED ANPASSAD UTBILDNING

 • Utbildningssprogrammet upprättas i samråd med utbildningsledaren och innehållet skräddarsys efter din organisations specifika behov
 • Du bestämmer själv när utbildningen ska genomföras
 • Förlägg utbildningen till egna lokaler, digitalt eller i SIPUs trevliga lokaler i centrala Stockholm
 • Att genomföra utbildningen tillsammans med sina medarbetare skapar gruppkänsla och samhörighet
 • Kostnaden blir ofta lägre per deltagare än för motsvarande öppna utbildningar

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna på [email protected]

JUST NU 10% RABATT PÅ ALLA VÅRA E-KURSPAKET MED KODEN JULKLAPP10

Dagar
Timmar
Minuter