Meny Stäng

Så här tar vi tar fram utbildningar

Hur tar vi fram våra utbildningar?

SIPU är kvalitetsauktoriserade av Almega Utbildningsföretagen så du kan känna trygghet i att vi säkerställer kvalitet genom hela arbetsprocessen. Förutom det har vi våra egna höga krav på allt ifrån uppdaterade program till god fika för dig som deltagare.


Så här går det till när vi tar fram våra utbildningar

1. Vilka frågor är aktuella just nu? Vad säger målgruppen?
2. Hur möter vi målgruppens kunskapsbehov på bästa sätt?
3. Vilka utbildningsledare är experter inom ämnesområdet?
4. Kan vi skapa ett grundligt program? Hur genomför vi det?
5. Vad tycker deltagarna? Vad kan förbättras till nästa gång?

Väljer du SIPU kan du vara säker på att utbildningen besvarar de viktigaste och mest aktuella frågorna som berör ditt arbete – med fokus på hur just du kan utvecklas och ta steget framåt.

Kvalitetssäkrade utbildningsledare

Vi är måna om att endast använda de bästa och mest kompetenta experterna som utbildningsledare. Vi väljer noggrant ut våra utbildningsledare i syfte att hitta rätt person för varje unik utbildning och tar alltid referenser. Utbildningsledaren ska ha praktisk erfarenhet av att föreläsa i det aktuella ämnet och en god pedagogisk förmåga. Utbildningsledaren måste i snitt ha betyget 4.0 eller mer på en skala upp till 5.0.

Utvärdering Vi strävar efter att våra kunder ska vara nöjda och har tydliga kvalitetsprocesser för att säkerställa det genom att utvärdera alla utbildningar. Som deltagare får du efter en utbildning ett formulär med frågor om hur du upplevt utbildningen och hur pass väl den har motsvarat dina förväntningar. Detta är vårt sätt att bedöma vad som har gått bra eller vad som behöver förbättras med utbildningen ifråga. Det är också ett sätt för våra utbildningsledare att få återkoppling och se vad som eventuellt kan utvecklas till nästa gång.

JUST NU 10% RABATT PÅ ALLA VÅRA E-KURSPAKET MED KODEN JULKLAPP10

Dagar
Timmar
Minuter