Meny Stäng

Skräddarsytt

Skräddarsytt

De flesta av våra befintliga utbildningar kan genomföras internt för just din organisation. Vi kan också utarbeta och skräddarsy helt nya utbildningar i samråd med dig om utbildningen inte finns i vårt ordinarie utbildningsutbud.

För organisationer som behöver utbilda en grupp av medarbetare är detta ett sätt att få ut högsta möjliga effekt av utbildningen. Som ofta dessutom ger en lägre kostnad per deltagare.

Fördelar med anpassad utbildning:

  • Utbildningssprogrammet upprättas i samråd med utbildningsedaren och innehållet skräddarsys efter din organisations specifika behov
  • Du bestämmer själv när utbildningen ska genomföras
  • Förlägg utbildningen till egna lokaler eller i SIPUs trevliga lokaler i centrala Stockholm
  • Att genomföra utbildningen tillsammans med sina medarbetare skapar gruppkänsla och samhörighet
  • Kostnaden blir ofta lägre per deltagare än för motsvarande öppna utbildningar

Kontakta oss för mer information om anpassad utbildning:

Vi hjälper er att kartlägga era behov och kan därefter ta fram skräddarsydda kompetensutvecklingslösningar för just er. Med 40 års erfarenhet i utbildningsbranschen har vi hjälp många kunder att få till en bestående förändring.

Vi erbjuder både klassisk klassrumsundervisning i era lokaler, blended learning eller rena webbkurser, i vår eller i er lärplattform.

Vi erbjuder också konsulttjänster såsom individuell coachning, mentorskap samt processutveckling i syfte att hjälpa er få till en bestående förändring.

Kontakta gärna Birgitta, Elisabeth eller Sandra så rådger vi gärna kring era utbildningsbehov.

Birgitta Andreasen
Maila mig
072-724 44 22

Elisabeth Wiklund
Maila mig
072-724 44 19

Sandra Andersson
Maila mig
070-221 77 89